Huawei Watch GT2 Pro tasarımı sızdırıldı

Huawei Watch GT 2e modeli

Huawei’nin yeni akıllı saati ortaya çıktı. İşte Huawei Watch GT2 Pro tasarımı ve diğer detaylar.

Giyilebilir teknoloji pazarındaki yükselen isimlerden biri olan Huawei yeni akıllı saati için kolları sıvadı. Bilindiği üzere Çinli üretici kısa süre önce Watch GT2 modelini satışa sunmuştu. Nitekim bu saatin satışa çıktığı ülkeler arasında Türkiye de yer alıyordu.

Şimdi ise Huawei bu saatin pro versiyonu için kolları sıvadı. Peki saatin tasarımı tam olarak neye benzeyecek? Dilerseniz Watch GT2 Pro’ya ait olduğu iddia edilen görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Karşınızda Huawei Watch GT2 Pro!

huawei watch gt2 pro

Sızdırılan görselde de net bir şekilde görüldüğü üzere Huawei’nin yeni akıllı saati selefi modellerle aynı tasarım hatlarına sahip. Yani dışarıdan bakıldığında öyle aşırı fark eden bir detay bulunmuyor.

Zaten Huawei’nin tasarım anlamında başarılı bir çizgiye sahip olduğunu söyleyebiliriz. Keza saat tarafında dairesel hatlı modelleri tercih edenlerin sayısı hiç de azımsanacak türden değil.

Çinli üretici muhtemelen bu modelini de ülkemizde satışa sunacaktır. Fakat şimdilik yeni Huawei akıllı saat modelinin ne zaman çıkacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

Huawei’nin ardından çok büyük bir ihtimal Honor’dan da benzer bir duyuru gelebilir. Zira genel itibariyle baktığımızda Honor giyilebilir teknoloji pazarında bağlı olduğu Huawei’yi takip eden bir firma. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz. Şimdilik bu konuda yorum yapmak çok doğru olmayacaktır.

İşte OnePlus logolu akıllı saat