Huawei 5G teknolojisi araçlara geliyor

huawei 1

Dünyanın en büyük şirketlerinden bir tanesi olan Huawei 5G teknolojisi araçlara gelme ihtimaline sahip. Şirket yetkilileri bu konuda kendilerinden emin.

Uzun bir süredir tartışmalar yaratan Huawei 5G teknolojisi araçlara kadar geldi. Firmanın hizmetlerinden bir tanesi olan 5G, giderek bütün dünyaya yayılıyor ve çok büyük beğeni topluyor. Bu teknoloji sayesinde indirme hızı başta olmak üzere her şey çok fazla değişime uğruyor. Böylece standart ağ teknolojisinin kat kat daha fazlası ortaya çıkıyor. Huawei tarafından gerçekleştirilen 5G çalışmaları sayesinde bu hızlar daha ileri seviyelere ulaştı. Ayrıca Çin’den Avrupa’ya kadar her yerde 5G görmek mümkün hale geldi.

Huawei’nin yeni gözdesi araçlar

Huawei resmi internet sitesinde yapılan bir paylaşım bütün dikkatlerin yine oraya yönelmesine neden oldu. Şirket 18 araç şirketiyle 5G araba ekosistemi kurulması ile ilgili önemli çalışmalar yürüttü. Böylece 5G, araçlara kadar ilerlemiş oldu diyebiliriz.

koronavirüs ile 5G TEKNOLOJİSİ

FAW Group (FAW Hongqi, FAW Pentium, FAW Liberation), Changan Automobile, Dongfeng Group (Donfeng Passenger Car, Dongfeng Xiaoang), SAIC Group (SAIC), Passenger Vehicle, SAIC-GM-Wuling). GAC Group (GAC New Energy), BAIC Group (BAIC New Energy), BYD, Great Wall Motor, Chery, Holdings, JAC, Yutong (Otobüs), Celis, Nanjing Iveco, Jinkang Seris, T3. Tüm bu firmalar Huawei ile anlaşmayı imzaladı.

Huawei FreeBuds 3i tanıtıldı! İşte özellikleri

Şirket araçlar konusundaki yoğun çalışmalarını hiç aksatmadan devam ettiriyor. Örneğin yukarıda saydığımız bütün araçlara 5G teknolojisini hızlı bir şekilde entegre edecek. Böylece ağ teknolojileri ile daha uyumlu araçlar elde edilmek isteniyor. Siz bu araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.