Huawei 5G için işbirliği yapmaya çağırıyor

h2

Huawei Technologies , bilgi ve iletişim küresel teknoloji endüstrisini yeni nesil 5G ağ teknolojilerinin geliştirilmesi için işbirliği yapmaya çağırıyor.

Huawei ‘nin başkanı Hu Houkun kısa süre önce “5G, tüketiciler için mobil deneyimlerde önemli bir yükseltme sağladı ve şimdiden dünya çapında farklı endüstrileri güçlendirmeye başladı. Özellikle abone tabanı, ağ kapsamı ve piyasadaki çok sayıda 5G terminali açısından ilerleme beklediğimizden çok daha hızlı oldu.” Üst düzey yetkili, bu hafta başlarında Çinli teknoloji devinin 12. yıllık Küresel Mobil Geniş Bant Forumu sırasında açıklama yaptı.

Huawei 5G için işbirliği yapmaya çağırıyor

Özellikle işbirliği çağrısı, 5G ağ iletişimi beş yıllık ticari dağıtım gördükten sonra geldi. Şu an itibariyle, dünya genelinde 500 milyondan fazla müşteriye hizmet sunan 176 ticari 5G ağı bulunuyor. Ayrıca, en yeni nesil ağların ortalama indirme hızları, çeşitli alanlarda olumlu etkileri olan 4G ağından yaklaşık 10 kat daha hızlı olduğunu hatırlatalım.

Şu anda, kurumsal pazarda 5G’nin B2B uygulamalarını araştıran 10.000’den fazla proje var. Bu, Huawei’nin son zamanlarda odağını değiştirdiği alanlar olan denemeleri geçen imalat, madencilik ve liman işletmelerini içeriyor. Hu, “Şu anda bu 10.000 5G’den B’ye (5G’den işletmeye) projelerinin yarısından fazlası Çin’de. Halihazırda çok sayıda kullanım senaryomuz var, ancak daha sürdürülebilir iş senaryoları oluşturmamız gerekiyor.”

Şirketin önemli gelir kaynaklarından birinin 5G ağ teknolojileri olacak, bu yüzden şirket bu konuda daha fazla sorunla karşılaşmak istemiyor, bakalım süreç neler gösterecek.

Lenovo Xiaoxin Pad Pro 12.6, Kasım ayında piyasaya sürülecek