Huawei 55x zoom kamera ile gelebilir

Huawei 55x zoom kamera

Akıllı telefonlarda kameranın çok önemli olduğu günümüz dünyasında Huawei 55x zoom kamera duyurusu yaptı. İşte bu kamera ile ilgili merak edilen herşey.

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinin büyük bir çoğunluğu kamera konusunda büyük ilerlemeler ortaya koydu ve Huawei 55x zoom kamera bu konuda öncü. Xiaomi de dahil olmak üzere Huawei ve birçok akıllı telefon üreticisi 100 megapiksel sınırlarını aşan kameralar üretti. Ancak zoom konusunda Huawei hepsinden bir adım daha öne geçmiş gibi görünüyor.

Huawei zoom kamera avantaji

Herkesin merakla beklediği P40 serisi ile çıtayı erişilmesi zor bir noktaya çıkaran Huawei, bu sefer de zoom kamera ile yeni bir çığır açmak istiyor. EMUI kamera uygulamasında 55x zoom seçeneğine sahip yeni model büyük ses getirecek.

Huawei 55x zoom kamera yeni

Honor 30 serisi, Huawei nova 7 serisi, Huawei Mate 30S serisi ve Mate 40 serisi henüz piyasaya sunulmadı. Şirket muhtemelen bu akıllı telefon modellerinden bir tanesini yüksek zoom kalitesi ile piyasaya sunacak. Şimdilik hangisinin böyle bir kameraya sahip olacağı net olarak bilinmiyor.

Huawei P40 lite yakında Türkiye’de satışa sunulacak!

Samsung ve Apple gibi şirketler de akıllı telefon kameralarına yoğunluk göstermeye çalışıyor. Ancak ne yazık ki onlar da henüz istediği başarıyı yakalamış değil. Ayrıca başarılı olsalar bile rakipleri gerçekten de son derece sıkı. Sizce Huawei tarafından geliştirilecek bu yeni zoom kamera onu piyasada rakipsiz hale getirebilir mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.