HTC Yöneticisinden Apple’a Övgü Dolu Sözler

HTC One M9 Plus

Üst düzey akıllı telefon pazarı hakkında konuşan HTC Corporation yöneticisi Idris Mootee, Samsung’u eleştirirken Apple hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9‘u resmi olarak tanıttığı MWC 2015’e şık tasarımıyla dikkat çeken Samsung Galaxy S6 damga vurmuş olsa da, hangi telefonun daha iyi olduğu hakkında bir fikir birliği yok gibi görünüyor. Teknoloji dünyasındaki genel kanı Samsung Galaxy S6’nın çok daha üstün bir cihaz olduğunu yönünde olsa da, One M9’un savunucuları da yok değil.

HTC+One+M9_Silver_Left

HTC One M9’un Samsung Galaxy S6’dan daha üstün bir akıllı telefon olduğunu savunan isimlerden biri de HTC Corporation yöneticisi Idris Mootee. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportaj sırasında Samsung ve Apple tarafından domine edilen üst düzey akıllı telefonlar pazarı hakkında konuşan Mootee, kullanıcı ve ürün arasında bir bağ oluşturmanın önemine dikkat çekti ve Samsung’un bu konuda başarısız olduğunu ve parayı ön planda tuttuğunu iddia etti.

Samsung‘u sert bir şekilde eleştiren Mootee, konu Amerikalı teknoloji devi Apple olduğunda ise övgü dolu sözler sarf etmekten çekinmedi. Apple’ın kullanıcılarına bir elektornik firmasının kullanıcısı olmaktan daha fazlasını sunmayı başardığını belirten HTC yöneticisi, Apple’ın bir markadan fazlası olduğunu söyledi. Samsung’un aksine HTC ve Apple’ın belli bir kitleyi göz önünde tutarak ürün geliştirdiğini söyleyen Mootee, bu durumun Apple’ı zirveye taşırken kendilerine de sadık bir kullanıcı kitlesi kazandırdığını belirtti.

Quantum Break 2016 Yılına Ertelendi