PlayStation Mobile İçin Yolun Sonuna Gelindi

PlayStation Mobile

Android kullanıcılarının PlayStation içeriklerine ulaşmasına olanak sağlayan PlayStation Mobile servisi, Eylül ayında Google Play Store’dan kaldırılacak.

Japon teknoloji devi Sony bugün yayınladığı açıklamayla, Android kullanıcılarının PlayStation sertifikalı cihazlarda PlayStation içeriklerine ulaşmasına olanak sağlayan PlayStation Mobile servisinin kapatılacağını duyuruldu. Sony’nin geçtiğimiz yılın Ağustos ayında resmi desteği kestiği PlayStaiton Mobile’ı kapatıyor olması sürpriz olmasa da, bu karar PS içeriklerine erişmeye devam etmek isteyen Android kullanıcılarında hayal kırıklığı yarattı.

PlayStation_Mobile

15 Temmuz 2015’ten itibaren PlayStation Mobile için içerik yayınlamayı durduracak olan Sony, 10 Eylül’den sonra ise içerik satın alınmasını ve hali hazırda satın alınmış içeriğin yeniden indirilmesini durduracak. PS Mobile 10 Eylül’de Google Play Store’dan kaldırılacak olsa da, uygulamaya sahip olanlar daha önce satın alıp kurdukları içerikleri bu tarihten sonra da kullanmaya devam edebilecekler. Bunun için PS Mobile’da daha önce oyun satın alıp bu oyunları henüz kurmamış olan kullanıcıların, 10 Eylül’den önce bu oyunları indirip kurması gerekiyor.

HTC One E9’dan Yeni Görüntüler ve Detaylar