HTC One M9’un iPhone 6’dan Daha İyi Olduğunu Gösterecek

HTC One M9 Plus

Merakla beklenen HTC One M9’u geçtiğimiz günlerde tanıtan HTC Corporation, telefonun iPhone 6’dan daha iyi bir seçenek olduğunu göstermeyi planlıyor.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü HTC One M8’le oldukça başarılı bir satış grafiği yakalayan Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9’u geçtiğimiz günlerde Barselona’da düzenlenen MWC 2015 kapsamında resmi olarak tanıttı. HTC One M9‘dan beklentiler oldukça yüksek olsa da, firmanın yeni telefonunu Samsung Galaxy S6’nın resmi olarak tanıtılmasından sadece saatler önce görücüye çıkarmış olması teknoloji dünyasını şaşırttı ve cesur bir hamle olarak değerlendirildi.

HTC+One+M9_Silver_Left

HTC Corporation‘ın bu cesur kararının arkasındaki neden firmanın yeni amiral gemisi akıllı telefonunu fazlasıyla güvenmesi gibi görünüyor. HTC One M9’u Galaxy S6’yla aynı gün tanıtarak Samsung’un gölgesinde kalmaktan korkmadığını gösteren firma, şimdi de gözünü teknoloji dünyasında zirvesinde oturan Apple’a dikti. Business Insider tarafından yer verilen yeni bir haber, HTC’nin HTC One M9‘un iPhone 6’dan bile daha iyi olduğunu göstermek için kapsamlı bir kampanya yürütmeyi planladığını gün yüzüne çıkardı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan HTC Amerika yöneticisi Jason Mackenzie, HTC One M9‘un piyasadaki diğer Android ve iOS cihazlardan neden farklı olduğunu önümüzdeki aylarda düzenleyecekleri bir kampanyayla gözler önüne sereceklerini belirtti. HTC’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu ilk bakışta kayda değer bir yenilik sunuyor gibi görünmese de, iddialı açıklamalarda bulunan Tayvanlı telefon üreticisinin telefonu piyasaya sürmeden önce ne gibi bir yenilik katmayı planladığı merak konusu olmaya devam ediyor.

PlayStation Network Her Gün Saldırıya Uğruyor