Bütçe dostu HTC Wildfire X sızdı!

HTC Wildfire X

HTC’nin bütçe dostu Android telefonu HTC Wildfire X sızdı. Amiral gemisi modelleri ile pek iş yapamayan firma, şimdi de Wildfire X ile şansınız deneyecek.

Amiral gemisi segmentinde rakiplerinin karşısında pek varlık gösteremeyen HTC, son çare olarak şansını giriş ve orta segmentte deneyecek gibi görünüyor. HTC’nin 2019 yılı içerisinde tanıtması beklenen Wildfire X modeli bugün sızdı. Bütçe dostu olacak olan Wildfire X, 19:9 ekran oranı ile dikkat çekecek.

720 x 1520 piksel çözünürlüğünde ekran ile geleceği söylenen telefonda sekiz çekirdekli MediaTek Helio P22 yonga seti ve PowerVR GE8320 grafik birimi yer alacak. 4 GB RAM’den beslenecek olan telefonda çift arka kamera kurulumu bulunacak.

Samsung Galaxy Fold çıkış tarihi kesinleşti!

Telefonun arka orta bölümüne parmak izi okuyucusunu konumlandıracak olan firma, 2019’un modası olan damla çentiğe yer verecek.

Orta segmentte şansını deneyecek olan HTC, bu modeli 250 dolar seviyesinde satışa sunabilir. 2019’un sonlarına doğru tanıtılacağını düşündüğümüz telefon bakalım HTC’nin istediği ilgiyi yakalayabilecek mi?

HTC Wildfire X