Galaxy J4 ve J6 ortaya çıktı

galaxy j4

Samsung orta segmentteki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Daha önce de çeşitli sızıntılarda karşımıza çıkan Galaxy J4 ve J6 şimdi de NCC’de ortaya çıktı. İşte detaylar.

Bütçe dostu Galaxy J4 ve J6 NCC’de  göründü

Hali hazırda akıllı telefon pazarının zirvesinde bulunan Samsung, bu unvanını kaybetmemek için model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Nitekim Güney Koreli şirket söz konusu üst segment modeller olduğunda o kadar geniş bir kullanıcı profiline sahip değil. Genel itibariyle Samsung’un “en çok telefon satan üretici” olmasının temel sebebi uygun fiyatlı giriş ve orta segment modelleri. Dolayısıyla Samsung zirvede kalmak istiyorsa bu modellerinin sayısını da arttırmak zorunda.

galaxy j4
Galaxy J4

Geçtiğimiz gün NCC’de ortaya çıkan Galaxy J4 ve J6, Güney Koreli şirketin gelir düzeyi düşük kullanıcılar için tasarladığı modeller olarak lanse edildi.

Galaxy J4, klasik Samsung tasarım çizgisi ve 16:9 ekranı ile dikkat çekiyor. Ön tarafta bulunan flaş, telefonun selfie konusunda rakiplerinden ayrılmasını sağlıyor.

Galaxy J6 ise J4’e oranla bir tık üst seviyeyi temsil ediyor. WCDMA, GSM, Bluetooth, Wi-Fi ve 4G bağlantı desteğinin bulunduğu cihaz  18.5:9 ekran en boy oranı ile ön plana çıkıyor. Bu telefonun Infinity Display ile geleceğine dair bazı söylentiler de mevcut. Eğer bu söylentiler doğru çıkarsa J6, J4’e oranla fiyat bazında da hayli farklı olacaktır. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.

İşte Nokia X görselleri