HTC One X10 için hazırlanan poster sızdırıldı

htc

HTC’nin Ocak ayında duyurması beklenilen yeni amiral gemisi modeli HTC One X10 için hazırlattığı poster ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Tayvan’ın önce gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan HTC, hala yeni nesildeki amiral gemisi modelini açığa çıkarmış değil. Genel kanı şirketin 2017’nin ilk çeyreğinde yeni üst segment modelini tanıtacağı yönündeydi. Fakat şimdiye kadar firmadan bu konu hakkında bir açıklama gelmedi.

Öte yandan HTC, orta segmente hitap eden ve şimdiye kadar duyurulmasına kesin gözüyle bakılan bazı modelleri de es geçti. Bu modellerden birisi de HTC One X10 diyebiliriz. Zira One X10’un Ocak ayında gerçekleşen HTC özel etkinliğinde tanıtılması bekleniyordu. Fakat Tayvanlı teknoloji firması son dakikada aldığı bir kararla X11’i tanıtmaktan vazgeçti.

Öyle ki HTC One X10 tanıtımı için neredeyse herşey hazırdı. Zira telefon için kullanılacak posterler bile çoktan tasarlanmıştı. Hatta bu posterlerden birisi geçtiğimiz gün internete sızdırıldı. Dilerseniz bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

htc one x10

“Daha büyü batarya ile daha büyük stil” sloganıyla tasarlanan posterde, One X10’in tasarım ve pil gücü ön plana çıkarılmış. Bu cihazla ilgili şimdiye kadar sızdırılan sistem özellikleri ise şu şekildeydi. One X10 gücünü MTK tarafından geliştirilen Helio P10 yonga setinden alacaktı. Sistemini 3GB RAM ile destekleyecek olan cihazı 1080p çözünürlüğünde 5.5 inçlik bir ekranla gelecekti. Tabi ki bunların hepsi söylentide kaldı.