HTC One X9’un çıkış tarihi de belli oldu!

htc one

Tayvanlı HTC’nin yeni model Amiral Gemisi Telefonu HTC One X9 olacak. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

HTC One X9 şu özelliklere sahip olacak: 64 Bit Destekli 8 çekirdekli işlemciye sahip MediaTek Helio X10 yongaseti. Yongaseti telefona adeta güç katıyor.

2 GB Ana Bellek de cihaz için yeterli görülmüş. 5.5 inçlik ekran QHD: “2560×1440” çözünürlüğüne destek veriyor. 64 GB Dâhili Depolama Alanına sahip cihazın Depolama Alanını, micro SD kart girişi ile daha da arttırabilirsiniz.

1 TB, Depolama için son sınır olarak belirlenmiş. Bunlar telefonla ilgili resmi bilgiler. HTC One X9’un Arka Kamerası 13 Megapiksel.

Arka Kamera yüksek çözünürlüklü 4K Video ve Fotoğraf çekiyor. 4-UltraPixel Yazılımı da Kameranın net Fotoğraf çekip Video kaydetmesine imkân sağlıyor.

htc one x9

Cihazda; 3000 mAh Batarya tercih edilmiş. HTC Boom Sound da cihazın önünde yer alıyor. HTC One X9’da; Android 6.0 Marshmallow İşletim Sistemi, ön yüklü olacak şekilde satışa sunulacak.

Telefonun, perakende satış fiyatının 500 Dolar yaklaşık olarak 1457 TL olması bekleniyor. İlerleyen zamanlarda yeni gelişmeler yaşanabilir. Bu arada telefon gelecek yılki MWC yani Mobil Dünya Kongresi 2016’da, Kullanıcıların karşısına çıkacak.

Microsoft, Mac için Hyperlapse’ı duyurdu