HTC One X10 Rusya’da Satışa Çıktı

htc one x10 1

Bir süredir gündemde olan HTC One X10 resmen tanıtıldı. İlk olarak Rusya’da satışa çıkan telefon, HTC’nin orta segment telefonları arasında yer alıyor.

U Ultra ve U Play’i piyasaya sürdükten sonra orta segment telefonlarına odaklanan HTC, bir süredir gündemde olan HTC One X10’u resmen tanıttı. Hatırlayacağınız gibi dün telefonun posteri internete sızdırılmış ve telefonun büyük bir bataryayla geleceği ortaya çıkmıştı. Telefonu ilk olarak Rusya’da satışa sunan HTC, ayrıca bir açıklama yayınlayarak telefonu tanıttı. Böylece telefonun teknik özellikleri hakkında tüm detaylar da belli oldu.

Telefon 355 dolara satışa çıktı

Daha önce sızdırılan bilgilerdeki birçok özellik doğru çıktı. HTC One X10, Corning Gorilla Glass korumalı 5.5 inç Super LCD ekrana sahip. 3GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip telefonun depolama alanı microSD hafıza kartı ile 2 TB’a kadar yükseltilebiliyor. Telefon gerçekten de orta segment bir telefon için oldukça yüksek batarya kapasitesine sahip. Telefonun bataryası 4000 mAh olacak. Telefonun arka kamerası 16 megapiksel, selfie kamerası ise 8 megapiksel. Metal kaplamalı bir tasarıma sahip telefon çiziklere ve düşmelere karşı dayanıklı olacak.

HTC One X10, Rusya’da 355 dolara satışa sunuldu. Telefonun diğer bölgelerde ne zaman satışa çıkacağı şimdilik bilinmiyor.

htc-one-x10 (1)

Nokia 9’un Konsept Görüntüleri Yayınlandı