Motorola Tablet Pazarına Girmeyi Düşünmüyor

Motorola Tablet Alanına Geri Dönüyor

Motorola tablet pazarına geri dönüp dönmeyeceği yönündeki soruya olumsuz yanıt vererek firmadan yeni bir tablet görmek isteyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Geçtiğimiz yıl Lenovo tarafından satın alınan Amerikalı teknoloji devi Motorola bugünlerde sadece Moto X veya Nexus 6 gibi popüler akıllı telefonlarıyla gündeme geliyor olsa da, firmanın tablet pazarının da önemli üyeleri arasında yer aldığı dönemler de vardı. Ancak firmanın son tabletleri Xyboard 8.2 ve Xyboard 10.1’i 2011 yılında piyasaya sürdüğü göz önüne alındığında, birçok kişinin Motorola’yı sadece akıllı telefonlarıyla tanıması pek de şaşırtıcı görünmüyor.

Motorola_tablet

Ancak Motorola‘nın tablet pazarında yer aldığı eski günleri özleyen kullanıcılar da yok değil. Bu nostaljik kullanıcılarndan bir tanesi yeni bir Motorola tablet görme isteğini geçtiğimiz günlerde Twitter’a taşıdı ve firmanın dikkatini çekmeyi başardı. Bu soruyu bizzat kendisi cevaplayan Motorola CEO’su Rick Osterloh, firmanın tablet alanına geri dönme gibi bir niyetinin olmadığını açıkladı. Ancak bünyelerinde yer aldıkları Lenovo’nun son derece ilgi çekici tabletler hazırladığına dikkat çeken Osterloh, özellikle Lenovo Yoga serisi tabletlerden övgüyle söz etti.

Geçtiğimiz yıl internete sızdırılan bilgiler sayesinde Motorola‘nın 7, 11 ve 12,5 inç boyutlarında üç yeni tableti test ettiğinin ortaya çıkması Amerikalı teknoloji devinin tablet pazarına geri döneceğini düşündürmüş olsa da, Osterloh’un açıklamaları bu tabletlerin test aşamasının ötesine geçemediklerini gösterdi.

Yeni Call of Duty Oyunu Black Ops 3 Olacak