HTC One M8 için Android 6.0 güncellemesi göründü!

htc one m8 android 6 guncellemesi

Android 6.0 Marshmallow sürümünün duyurulmasıyla birlikte kullanıcılar kendi cihazlarına güncelleme beklemeye başladı. HTC, bu konuda en erken davranan firmalardan biri olacak gibi duruyor. HTC One M8 modeli için Android 6 güncellemesi göründü.

htc-one-m8-android-6-guncellemesi

Google’ın I/O 2015 etkinliğinde duyurulan yeni Android sürümü Marshmallow, artık Nexus cihazlar ile mobil cihazlar arasında yerini aldı. Şimdi sıra üçüncü parti üreticilerin cihazlarında. Ve bu konudaki ilk adım HTC’den gelecek gibi duruyor. HTC’nin One M8 modeli için Android 6.0 Marshmallow güncellemesine ait detaylar basına sızdı.

Android 6.0 sürümünün Nexus cihazlara dağıtılmasından sonra HTC, güncelleme takvimini paylaşan ilk firmalardan biri olmuştu. Sony’nin de şu sıralar Android 6 güncellemesini dağıtmaya hazırlandığını sizlerle paylaşmıştık. Haberin HTC kullanıcıları tarafından sevindirici kısmı ise, HTC’nin M9 modelinden önce M8 için çalışmalara başladığının ortaya çıkması.

HTC One M8’in Bluetooth donanımına Android 6.0 için bir sertifika alırken bilgileri basına sızdırması şeklinde ortaya çıkan bu gelişme, HTC kullanıcılarını oldukça ilgilendiriyor. HTC One M8 modelinin, One M9 ile birlikte 2015 yılı bitmeden Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alması bekleniyor.

Android 7.0 N sürümünde beklenen 10 özellik!