HTC One M8 için Android 6 bu ay geliyor!

htc one m8 android 6 guncellemesi

HTC, yeni Android sürümü konusunda harekete geçmeye başlamış görünüyor. Twitter’da ortaya çıkan bir bilgi, HTC One M8 kullanıcılarını sevindirecek. HTC One M8 için Android 6.0 Marshmallow sürümü ufukta görüldü.

htc-one-m8-android-6-guncellemesi

Geçtiğimiz yıl duyurulan ve halen daha satın alınabilir durumda olan HTC One M8, son derece dikkat çeken bir model. Android güncellemeleri konusunda kullanıcısını üzmeyen HTC, bu sefer de One M8 kullanıcılarını sevindirecek. Çünkü telefon için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi görüldü.

Twitter’da @LIabTooFeR isimli bir kullanıcı, Avrupa’daki HTC One M8 kullanıcıları için Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin müjdesini verdi. Ancak tek güncelleme bununla sınırlı değil. Aynı zamanda HTC’nin yeni Android arayüzü Sense 7’nin de Android 6 ile birlikte geleceği söyleniyor. Söz konusu güncelleme iki hafta içerisinde bekleniyor. Firmanın yeni Android sürümüyle arası görünüyor. Nexus cihazları saymazsak üçüncü parti üreticiler arasında Android 6 ile gelen ilk telefon HTC One A9 olmuştu.

HTC One M9 modeli en son geçtiğimiz Ocak ayında Android 5.0 Lollipop güncellemesi almıştı. Takvime bakacak olursak, Lollipop sürümüyle hemen hemen paralellik gösterdiğini söyleyebiliriz. HTC One M8 kullanıcıları Aralık ayı içerisinde Android 6.0 ve Sense 7 güncellemesini bekleyebilir. İlgili güncellemenin yapım numarası 6.12.401.x şeklinde olacak.

Snapdragon 830’den İlk Haberler Geldi