LG G4 Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?

LG G4

LG Electronics’in merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G4’ü ne zaman piyasaya süreceğiyle ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Yapım aşamasında yaşanan tüm sorunlara rağmen Qualcomm’un yeni işlemcisi Snapdragon 810’a desteğini her fırsatta açıklayan Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, işlemciyi kullanan ilk telefonlardan biri olan LG G Flex 2’yi geçtiğimiz ay düzenlenen CES 2015 kapsamında görücüye çıkarmıştı. LG Electronics’in Snapdragon 810’a güvenoyu vermesi firmanın yeni amiral gemisi akıllı telefonunu rakiplerinden önce piyasaya süreceğini düşündürmüş olsa da, firmanın LG G4‘te yenilikçi bir tasarıma yer verme isteği telefonun çıkış tarihini geciktirecek gibi görünüyor.

LG_G4

CES 2015’te konuşan LG Electronics yöneticisinin açıklamaları, Samsung Galaxy S6 ve HTC One M9 gibi merakla beklenen akıllı telefonların görücüye çıkacağı MWC 2015’e LG G4’ün yetişmeyeceğini gösterirken, telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği merak konusu olmuştu.

LG Electronics’e yakın kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgiler bu soruya açıklık getirdi ve LG’nin merakla beklenen yeni amiral gemisini Nisan ayında piyasaya sürmeyi planladığını gösterdi. LG G4‘ü Nisan ayında piyasaya süren LG’nin böylece Galaxy S6 ve HTC One M9 gibi güçlü rakiplerle rekabetinde kendisine avantaj sağlayacağı söyleniyor.

Microsoft’tan Düşük Maliyetli Windows 10 Tablet