HTC One M8s Nihayet Resmi Olarak Tanıtıldı

HTC One M8s

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü HTC One M8’den henüz vazgeçmeyen HTC Corporation, telefonun gelişmiş versiyonu olan HTC One M8s’i resmi olarak tanıttı.

2015 yılında akıllı telefon pazarına oldukça etkili bir giriş yapan Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9’u geçtiğimiz ay piyasaya sürmüş olsa da, hala bir önceki nesil telefonu HTC One M8’den tam anlamıyla vazgeçmiş değil. Kendi jenerasyonunun en başarılı akıllı telefonları arasında yer alan HTC One M8’in satışlarını yeniden canlandırmak için harekete geçen HTC Corporation, HTC One M8s‘i resmi olarak tanıttı.

HTC_One_M8s

HTC One M8’in yenilenmiş versiyonu olan HTC One M8s, kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanacağı tahmin edilen bazı yenilikleri beraberinde getiriyor. Bunların başında yeni arka kamera geliyor. One M8’de kullanılan ve pek kabul görmeyen Ultrapiksel kamerayı bilindik megapiksel kamerayla değitiren HTC, bunun yanı sıra işlemciyi de güncelledi.

Alimunyum gövdeye sahip olan HTC One M8s‘in donanımsal özellikleri arasında 1080 x 1920 piksel çözünürlükte 5 inç LCD dokunmatik ekran, 64 bit dört çekirdekli Snapdragon 615 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD hafıza kartı desteği, 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera yer alıyor.

Sony Xperia Z4 Bir Kez Daha Görüldü