HTC One M8’in S.H.I.E.L.D. Versiyonu Duyuruldu

HTC One M8in S.H.I.E.L.D. Versiyonu Duyuruldu

Mart ayında piyasaya sürülen HTC One M8’in Marvel hayranlarına hitap edecek S.H.I.E.L.D. versiyonu, HTC tarafından resmi olarak duyuruldu.

Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8‘i piyasaya sürdüğünde telefondan beklentiler oldukça yüksekti. Ancak telefonun satışlarıyla ilgili geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberler, HTC‘nin yeni amiral gemisinin istendiği kadar iyi bir satış grafiği yakalayamadığını gözler önüne sermişti.

HTC_One_M8_S.H.I.E.L.D

Ancak görünen o ki istenilen satış rakamlarına ulaşılamamış olması HTC’nin kararlılığını zedelememiş. HTC One M8‘in sınırlı sayıda üretilecek yeni bir versiyonunu resmi olarak duyuran HTC, Marvel ve Avengers hayranlarının ilgisini çekecek bir telefon tasarlamış gibi görünüyor. HTC One M8‘in bu S.H.I.E.L.D. versiyonunun arka kapağında, Marvel dünyasında önemli bir yer tutan S.H.I.E.L.D. örgütünün logosu yer alıyor. Ülkemizdeki Marvel hayranları için kötü haber ise sınırlı sayıda üretilen bu S.H.I.E.L.D. versiyonunun sadece Kuzey Amerika’da piyasaya sürülecek olması.

Microsoft Akıllı Saat İçin Çalışmalara Başlandı