Sony Xperia C4 Hakkında Yeni Detaylar

Sony Xperia C4 2

Geçtiğimiz haftalarda Sony Cosmos kod adıyla gün yüzüne çıkan yeni Sony akıllı telefonun Sony Xperia C4 adıyla piyasaya sürüleceği ortaya çıktı.

Bir yandan merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Sony Xperia Z4’ün çıkışına hazırlanan, bir yandan da 6 inçlik yeni phableti için hazırlıklara başlayan Japon teknoloji devi Sony‘nin akıllı telefon pazarındaki planları bunlarla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Önümüzdeki aylarda oldukça etkili olacak gibi görünen Sony’nin piyasaya süreceği telefonlar arasında Sony Xperia C4’ün de yer alacağı ortaya çıktı.

Sony_Xperia_C4 (1)

Sony Xperia C4 adı ilk kez gündeme gelmiş olsa da, bashi geçen telefon aslında daha önce Sony Cosmos kod adıyla teknoloji dünyasının gündemine gelmişti. Geçtiğimiz ay gün yüzüne çıkan Sony Cosmos’un Xperia C4 olduğunu ise, @upleaks hesabı tarafından internete sızdırılan yeni bilgiler ortaya çıkardı.

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında piyasaya sürülen Xperia C3’ün halefi olan Xperia C4’ün de aynı dönemde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Sekiz çekirdekli MediaTek MT6752 işlemci kullanacağı dışında Sony Xperia C4’ün donanımsal özellikleri hakkında pek birşey bilinmiyor olsa da, merak edilen bu detayların önümüzdeki günlerde gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Microsoft Surface 3’ü Piyasaya Sürdü