HTC One M9 Hakkında Yeni Detaylar

HTC ‘nin yeni Amiral gemisi M9’dan Yeni Detaylar Var

Önümüzdeki yılın başında HTC tarafından resmi olarak tanıtılması beklenen HTC One M9’un donanımsal özellikleri hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü ve birçok kişi tarafından firmanın bugüne kadar ürettiği en iyi telefon olarak değerlendirilen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8, konu satışlar olduğunda müthiş bir performans yakalayamamış olsa da firmanın kârının uzun süre sonra yükselişe geçmesini sağlayacak kadar başarılı oldu.

htconem9

HTC One M8’in bu mütevazi başarısının ardından zaman kaybetmeden bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu için çalışmalara başlayan HTC Corporation henüz telefon hakkında herhangi bir açıklama yapmamış olsa da, HTC One M8’in halefi hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. İnternete sızan bu detayların başında, şimdilik HTC One M9 adıyla anılan bu telefonun piyasaya farklı bir isimle sürüleceği iddiası geliyor. HTC’nin telefon için hangi ismi kullanacağı şimdilik bilinmiyor olsa da, M harfinin isimden çıkarılabileceği söyleniyor.

Şimdilik HTC One M9 adıyla anılmaya devam eden telefonun donanımsal özellikleri arasında Quad HD çözünürlükte 5.5 inç dokunmatik ekran, 3,500 mAh batarya, 64 GB dahili hafıza ve 128 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği yer alacağı söyleniyor. HTC’nin işlemci olarak ise sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810’u veya dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805’i kullanacağı iddia ediliyor. HTC One M8’de kullandığı Ultrapiksel teknolojisinden şimdilik vazgeçen firmanın yeni amiral gemisi akıllı telefonunda 16 megapiksel arka kameraya yer vereceği söyleniyor.

Son olarak Beats’in Apple tarafından satın alınmasının ardından Beats Audio teknolojisini kullanamayacak olan HTC Corporation‘ın, Beats’in en büyük rakibi olan BOSE firmasıyla görüşme halinde olduğu söyleniyor.

Nokia N1 Tablet Avrupa’ya da Taşınacak