HTC One M8 Android 6.0’ya kavuşacak

htc one m8

Tayvanlı telefon üreticisi HTC’nin amiral gemisi telefonu One M8; Android Marshmallow 6.0’ya kavuşacak.

HTC One M8’in; Google Play sürümünün bu ay sonu itibariyle Android 6.0 Marshmallow güncelleştirmesini alması bekleniyor.

HTC’nin güncelleştirmeyi resmi olarak sürmesi ise kısa bir süre alacak. Bir zamanlar Google Play sürümü telefonlar en yeni Android işletim sistemini kısa bir sürede sessizce alırlardı lakin Nexus Ailesinin büyümesi ve genişlemesi ile bu işlerin değiştiğini görmekteyiz.

Bakalım hangi model Google Play sürümleri, Android Marshmallow 6.0 güncelleştirmesini alabilecek? HTC Sahibi ve Ürün Yöneticisi Mo Versi Twitter üzerinden açıklama yaptı.

Mo Versi: “HTC One M8 Google Play sürümü Android Marshmallow 6.0 güncelleştirmesini alacak. Hedefimiz güncelleştirmenin bu ay itibariyle cihazlara gelmesi.

htc one m8

Tavsiyemiz güncelleştirme gelene kadar biraz daha beklemeniz” dedi. Google tarafından ise güncelleştirmelerle ilgili herhangi bir bilgi gelmiş değil.

Diğer telefon üreticilerinin de cihazlarına yakın bir zamanda Android 6.0 Marshmallow güncelleştirmesi gelecek. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Note ailesinin yeni üyesi: Samsung Galaxy Note 5 inceleme