Android 6.0 Marshmallow Kanada’da hangi telefonlara gelecek?

android 6.0 marshmallow kanada

Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android 6.0 Marshmallow hangi cihazlara gelecek? Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Kanada’da; Android 6.0 Marshmallow güncelleştirmesini alacak cihazların başında HTC One M8, HTC One M9 ve Moto G (2015) yer alıyor.

TELUS ve ROGERS firması Kanada’da faaliyet gösteren bir Telefon Operatörü Firması. Android 6.0 Marshmallow bu yıl sonu itibariyle bir çıkış gerçekleştirecek.

HTC One M8 ve Moto G (2015); Kanada’da bu yılsonu itibariyle Android 6.0 Marshmallow’u alacak. Bu TELUS Operatöründen alınan telefonlar için.

android 6.0 marshmallow kanada

ROGERS oparatöründen telefonu alanlar ve buna örnek olarak; HTC One M8 ve HTC One M9 kullananlar gelecek hafta Android 6.0 Marshmallow’a kavuşmuş olacak.

Kyocera DuraForce’a ve Moto X Play’e; Android 6.0 Marshmallow güncelleştirmesi Kasım ayında gelecek. Kanada’dan telefonu alanlar çok şanslılar.

İlerleyen zamanlarda bu güncelleştirmelerin hep Telefon Operatörleri üzerlerinden verildiğine tanıklık edeceğiz. Gelecek yıllarda; Turkcell, Vodafone ve Avea’da bu şekilde güncelleştirme yayınlayabilir.

Dell’den Black Friday Kampanyası!