HTC One M8 Ace İçin Tatınıtım Kampanyası Başlatıldı

HTC One M8 Bekleneni Veremedi

HTC One M8’den sonra yeni bir akıllı telefonu daha piyasaya sürmeye hazırlanan HTC Corporation, HTC One M8 Ace için tanıtım çalışmlarına başladı.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8‘i bir süre önce piyasaya süren Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, çok yakında piyasaya sürmesi beklenen ikinci akıllı telefonu için de tanıtım çalışmalarına başladı. Yeni telefonunu tanıtmak için Weibo üzerinden ilk reklam afişini paylaşan firma, henüz telefonun özellikleri hakkında bir açıklamada bulunmadı. Ancak bahsi geçen bu yeni telefonun HTC One M8 Ace olması bekleniyor.

HTC_Yeni Telefon

HTC tarafından piyasaya sürülmeye hazırlanan bu yeni telefonun HTC One M8 Ace olduğunu düşündüren ise, tanıtım kampanyası için seçilen slogan oldu. “Moda lüks demek değildir” sloganıyla tanıtılan bu yeni telefonun HTC One M8‘in nispeten daha ucuz versiyonu olan HTC One M8 Ace olması bekleniyor. HTC’nin One M8 Ace ve One M8 Prime olmak üzere iki yeni akıllı telefon üzerinde çalıştığı zaten biliniyordu. HTC One M8 Prime‘ın One M8’den daha pahalı bir cihaz olduğu göz önüne alınacak olursa, geriye sadece One M8 Ace kalıyor. HTC One M8‘le aynı donanımsal özelliklere sahip olması beklenen M8 Ace’in daha ucuz olmasını sağlayan değişiklik ise, telefonda kullanılacak plastik gövde olacak.

Apple iPhone 4′ün Satışlarını Durduruyor