HTC M8 Ace Hakkında Yeni Detaylar

HTC One M8

HTC Corporation tarafından hazırlanan HTC M8 kod adlı telefonun, HTC One M8’in plastik versiyonu olabileceği belirtiliyor.

Tayvanlı telefon üreticisi HTC‘nin yakın gelecekte piyasaya süreceği akıllı telefonlardan birinin de, geçtiğimiz günlerde bilgileri internete sızan HTC M8 Ace olacağı söyleniyordu. Şimdilik HTC M8 Ace kod adıyla anılan bu yeni akıllı telefona dair ortaya çıkan yeni söylentilere göre ise M8 Ace, HTC’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8‘in plastik versiyonu olacak.

HTC_One_M8

Edgadget’te yer verilen yeni bir habere göre HTC M8 Ace, HTC One M8’in plastik versiyonu olacak ve One M8’a göre bazı değişiklikler yapılacak. HTC One M8’in en öne çıkan özelliklerinden olan aliminyum gövdesini plastikle değiştirecek olan M8 Ace’in, HTC tarafından Samsung Galaxy S5’e rakip olması için geliştirildiği söyleniyor. Söylentilere göre M8 Ace’de yapılacak bir diğer önemli değişiklik de, HTC One M8’de yer alan 2.3 GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemcinin 2.5 GHz’lik daha üstün bir işlemciyle değiştirilmesi olacak.

Windows Phone’un Pazar Payı Azalıyor