HTC M8’in İlk Gerçek Görüntüsü Sızdırıldı

HTC M8’in İlk Gerçek Görüntüsü Sızdırıldı manset

HTC’nin yeni amiral gemisi olması beklenen M8 kod adlı modelin ilk canlı fotoğrafı sızdırıldı. HTC One modelinin yerini alması beklenen HTC M8’in daha önce de birçok görüntüsü sızıntı kurbanı olmuştu.

HTC One’ın yerini alması beklenen HTC M8 yine sızıntı kurbanı oldu. Geçtiğimiz yıldan beri birçok sızıntıya maruz kalan HTC M8’in yeni görseli ilk canlı görüntü olması özelliğini taşıyor. Daha önceki prototip ve test modellerinden farklı olarak sızdırılan görsel,  HTC M8’in arka bölümünü gözle önüne seriyor.

HTC M8’in İlk Gerçek Görüntüsü Sızdırıldı 1

Mart ayında New York’ta düzenlenecek özel etkinlikle birlikte tanıtılması planlanan HTC M8’in arka kapak tasarımı, çeşitli görüntü sızıntıları, sanal tuşları ve yeni UltraPixel kamerası geçtiğimiz günlerde sızıntıya kurban olmuştu. Son görselde ise diğer görsellerden farklı olarak tasarım, telefonun gerçek arka bölümü görülebiliyor. M8’in arka bölümündeki 2 kamera ve 2 LED flaş görselde net bir şekilde görülebiliyor. Bu da HTC One Max’te kullanılan parmak izi okuyucusunun M8 modelinde yer almayacağını ortaya koyuyor.

HTC M8’in İlk Gerçek Görüntüsü Sızdırıldı 2

Son iddialara göre HTC M8’de, 5 inç boyutunda ve 1080p çözünürlüğünde ekran, Qualcomm Snapdragon 800 çip set ve 4 mega pikselden daha yüksek kapasiteye sahip ikiz UltraPixel kamera bulunacak. Mart ayında tanıtılacak olan telefonla ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Sahte Adobe Flash Güncellemesi Türk Kullanıcıları Vurdu!