Brother P- Touch Serisi Etiket Yazıcılarını Tanıttı

Brother P Touch Serisi Etiket Yazıcılarını Tanıttı manset

P-Touch ürün grubunda ev kullanımından, endüstriyel kullanıma kadar bir çok farklı özellikte ürün bulunuyor. Brother Türkiye’nin, P-Touch Etiket Yazıcılarındaki yeni iş ortağı MAS oldu.

Yüzyılı aşkın süredir dünyanın dört bir yanında Japon kalitesini ve teknolojisini tüketicilere ve kurumlara sunan Brother Industries, Ltd. Grup şirketlerinden Brother International (Gulf) FZE‘ye bağlı olarak Türkiye’de hizmet vermekte olan Brother Türkiye, işte, evde, ofiste, okulda daha organize olmak için hızlı ve verimli etiketleme ürünleri  P- Touch serisi  etiket yazıcılarını gerçekleştirdiği toplantıda tanıttı.

Brother P-TouchH105

Brother  yurtiçi ve yurtdışı  üst düzey yöneticileri  ve MAS  üst düzey yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda MAS ve Brother  Türkiye’nin yeni iş ortaklıkları ile ilgili açıklamalar yapıldı. Toplantıda ayrıca  P -Touch markalı ürünlerin yeni  yol haritasından da bahsedildi.

Brother QL-720nw

Türkiye’de kullanımı her geçen gün yaygınlaşan, farklı sektörlere uygun çözümlere sahip ürün yelpazesiyle dikkat çeken P-Touch ürün grubunda ev kullanımından, endüstriyel kullanıma kadar bir çok farklı özellikte ürün bulunuyor. Dayanıklı tasarımları ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikleriyle dikkat çeken ürünlerin etiketleri  ise laminasyon özelliği sayesinde, sıcakta, soğukta, suda, kimyasallarda kullanımına olanak tanıyor. Yapıştırma gücü ile de farkını ortaya koyan P- Touch etiketlerin  farklı malzeme yüzeylerinde ve  zorlu koşullarda kullanılmalarını mümkün kılıyor.

Kingston’dan, 4K Video Çekimi Destekleyen En Hızlı SD Kart