HTC One M8 Eye’dan İlk Görüntü Yayınlandı

HTC One M8 Eyedan İlk Görüntü Yayınlandı

Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen HTC One M8’in daha iyi arka kameraya sahip versiyonu olarak lanse edilen HTC One M8 Eye’dan ilk görüntü yayınlandı.

Amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8‘i bu yılın başında piyasaya süren Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın telefonun farklı versiyonları üzerinde çalıştığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmış ve bu farklı versiyonlar arasında HTC One M8 Eye da yer almıştı. 4 megapiksel arka kamerasıyla kendi alanı için yetersiz olarak değerlendirilen HTC One M8’in bu eksikliğini giderecek olan Eye’ın 13 megapiksel DUO kameraya sahip olacağı belirtilmiş, fakat bunun dışında bir detay paylaşılmamıştı.

HTC_One_M8_Eye

HTC One M8 Eye‘ın kullanıcılara sunacağı en önemli yenilik arka kameranın geliştirilmesi olsa da, bazı diğer değişikliklerin de olabileceği belirtiliyordu. Ancak telefondan yayınlanan ilk görüntü, HTC One M8 Eye‘ın geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen One M8’le birebir aynı görüneceğini gösterdi. Üstelik bu görüntünün yanı sıra internete sızan bilgilere bakılacak olursa, 13 megapiksellik DUO kamera dışında donanımsal özelliklerde de herhangi bir değişikliğe gidilmeyecek. Telefonun çıkış tarihi henüz açıklanmamış olsa da, HTC’nin 8 Ekim’de düzenleyeceği basın toplantısında resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

BlackBerry Yeni Telefonunu MWC 2015′e Saklıyor