HTC dibe vurdu!

htc1

Tayvanlı telefon üreticisi HTC, neden mi dibe vurdu? Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

HTC için bu sene işler hiç de iyi gitmedi. Özellikle One M9 modeliyle patlama yapmayı bekleyen Firma kendisini havaya uçurdu desek haksız sayılmayız herhalde.

One M8’de, Full HD: “1920×1080” çözünürlüğü kullanan HTC aynı çözünürlüğü One M9’da da kullanılmıştı. En ağır hasarı ise Qualcomm’un yeni yongaseti Snapdragon 810 vermişti.

Telefonun donma, ısınma sorunları saç baş yoldurmuştu. Telefonun yongaseti ısınınca kullanıcılar donuk ekrandan başka bir şey göremiyor, bataryayı da çıkaramadığı için Kullanıcılar çaresizce telefonun kendisine gelmesi için bekliyordu.

Diğer rakipleri LG ve Sony de yara aldı ama en ağır hasarı HTC aldı. HTC çoğu Kullanıcı tarafından kötü yorumlar aldığı gibi ağır da Güven ve İtibar Kaybına uğramış oldu.

htc

Kim bilir? Belki de bu durum en çok Apple ve Samsung’un hoşuna gitmiştir. Dediğimiz gibi Zirve’de Apple ve Samsung sağlam bir yer edindiler.

Öte yandan 2 firmanın telefonlarının uzun süreli Donma ve Kitlenme problemi ile Isınma Sorunu yaşamaması 2 firmanın kendisine hatırı sayılır bir Kullanıcı çekmesi anlamına geliyor.

Samsung için ise en büyük sorun İşletim Sistemi Güncelleştirmeleri. Bakalım yaralı HTC hangi model telefonuyla tekrar iyileşecek?

Hangi model Sony Xperia’lar Android 6.0 Marshmallow’u alacak?