Plastık kasalı iPhone 6c için konsept çalışma yayınlandı!

plastik kasali iphone 6c

Plastik kasalı uygun fiyatlı iPhone modeli ilk olarak iPhone 5c ile karşımıza çıkmıştı. Hala güncellenmeyen iPhone 5c modelinin yenisi olması beklenen iPhone 6c için bir konsept çalışması hazırlandı. iPhone 6c olursa nasıl olur, iPhone 6c için örnek tasarım bu videolu haberimizde.

plastik-kasali-iphone-6c

Konsept tasarımlar çoğu zaman gerçek dışı olsa da bazı özel durumlarda henüz piyasaya çıkmamış bir modelden ilk izlenimleri bizlere aktarabiliyorlar. Piyasadaki çoğu akıllı telefon henüz piyasaya çıkmadan örnek konsept tasarımlar ile yayınlanıyor. Bu tasarımlar, bağımsız grafikler tarafından hazırlanıyor. En son olarak ise iPhone 6c için bir konsept tasarım yayınlandı.

Akıllı telefonların üretim maliyeti konusunda önemli kalemlerden bir tanesi kasa oluyor. Metal kasalar hem üretim maliyetini artırıyor hem de üretim sürecini uzatıyor. Her bir kasa, tek tek CNC makineleri tarafından işleniyor. Bunun en uygun alternatifi ise plastik kasalar. Apple, iPhone 5c modelinde plastik kasa kullanarak karşımıza çıkmış ve bu modeli yaklaşık 100 Dolar daha ucuza satmıştı. Şimdi benzer bir durum iPhone 6c konseptiyle karşımızda.

plastik-kasali-iphone-6c-2

iPhone 5s modeliyle birlikte duyurulan iPhone 5c modeli henüz güncellenmedi. Farklı renk seçeneklerine sahip olması sebebiyle beğenilen iPhone 5c’nin artık güncellenmesi ve yenilenmesi bekleniyor. Haliyle sıradaki model iPhone 6c olacak. Haberimizin içerisinde iPhone 6c konseptine ilişkin örnek bir çalışmayı görüyorsunuz. Aşağıda ise iPhone 6c için hazırlanmış kısa bir video var.

Ne dersiniz? Sizce iPhone 6 tasarımı plastik kasaya sahip iPhone 6c olarak karşımıza çıkarsa kullanıcılar tarafından beğenilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Dünyanın en büyük 9 telefonu! (2015)