HTC One E9s geliyor!

htc

Tayvanlı telefon Üreticisi HTC’nin yeni model telefonu One E9s olacak. Konuyla ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Çift SIM Kart girişine sahip telefon sadece Hindistan’da satışa sunulacak. HTC’nin yeni model telefonu One E9s orta seviye özelliklere sahip bir telefon olarak karşımıza çıkıyor.

Şirket bu yıl itibariyle ağır bir yara aldı. One M9 modelinden umduğunu bulamayan HTC; telefon kategorisini genişletme kararı aldı. Apple ve Samsung arasında geçen mücadeleden rakipler ağır bir yara almışa benziyor.

Zira Apple ile mücadele edebilen Android Cihazların başında Samsung yer alıyor. Samsung da rakiplerine oranla fark atmış durumda. Sony, LG; Samsung’u yakından takip ediyor.

htc

HTC One E9s şu özelliklere sahip: MediaTek MT6752M yongaseti, 5.5 inçlik Yarı HD: “1280×720” ekran, 2 GB Ana Bellek, 16 GB dâhili depolama alanı, micro SDXC kart girişi.

Micro SDXC kart girişi ile depolama alanını 2 TB’ye kadar çıkarabilirsiniz. Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4GHz) ve microUSB 2.0 port de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Telefonda; Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi yer alıyor. Yeni bilgiler geldikçe bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Facebook’un gerçek isim politikası “Kızılderililer”‘e tosladı