Sony Xperia 1 Mark 4 sızdırıldı!

Sony Xperia 1 III, ön siparişleri 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak

Bir zamanların en önemli akıllı telefon serilerinden biri olan Sony Xperia, yavaş yavaş yeniden sahnedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Sony Xperia 1 Mark 4 sızdırıldı! Sony’de birçok akıllı telefon üreticisi gibi, dokunmatik telefonlar ve akıllı telefonlar furyasından etkilenmiş ve günden güne pazar payını kaybederek rakiplerinin çok gerisinde kalmıştı. Aslında burada Sony’e ayrı bir parantez açmak daha doğru olacaktır. Çünkü Sony, Nokia ya da Motorola’da olduğu gibi bir anda yarış dışı kalmadı.

Hatırlayacağınız üzere, Japon teknoloji devi aslında yarışa hiç de fena başlamamış ve özellikle Xperia serisiyle uzun bir süre gücünü sürdürmeye devam edebilmişti. Bununla birlikte bu serinin kendini yenileyememesi, rakiplerinin yeniliklerine ayak uyduramaması ve zamanla tasarımının fazla kaba bulunmaya başlamasıyla birlikte pazar payını günden güne kaybetmiş ve seri olarak yolun sonunu görmeye başlamıştı.

Sony Xperia 1 Mark 4 sızdırıldı!

Bununla birlikte Japon teknoloji devi Sony, Xperia serisini yaşatmakta kararlı. Bunun için bir taraftan Xperia 5 Mark 4 amiral gemisi üzerinde çalışan şirket diğer taraftan ise Xperia 1 Mark 4 cihazını hazırlamaya devam ediyor.

Bugün itibariyle ilk görseli basına sızdırılan yeni model, aslında tasarım olarak selefi Xperia 1 Mark 3’den çok da büyük farklılıklar vadetmiyor. Ön yüzeyinde kamera için farklı bir yer konumlandıran Sony Xperia 1 Mark 4’ün arka yüzeyinde ise 3’lü bir kamera örgüsü yer alıyor. Ancak cihaz hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı. Öyle zannediyoruz ki önümüzdeki günler, bu cihazın özelliklerini öğrenmemiz açısından çok daha verimli geçecektir.

Ukrayna, 13 milyon doların üzerinde kripto para topladı