Honor Play 3 sudan ucuz fiyatıyla dikkat çekiyor

honor play 3

Honor’un önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak olan modeli Honor Play 3, giriş seviyesindeki fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Agresif fiyat politikası sayesinde, kısa zamanda önemli bir kullanıcı kitlesine erişen Honor, orta segmentteki model sayısını arttırarak müşteri potansiyelini de arttırmayı hedefliyor.

Çinli üreticinin bu bağlamda satışa sunduğu modellerden birisi de Honor Play 3. Özellikleri itibariyle orta segmente hitap eden model, giriş seviyesindeki fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Gücünü huawei tarafından geliştirilen Kirin 710F yonga setinden alan telefon sistemini 4GB RAM ile destekliyor. Minimum 64GB’lık dahili depolama alanına sahip telefonun bataryası ise 4000 mAh.

Elbette dileyen kullanıcılar için 6GB RAM ve 128GB’lık dahili depolama alanına sahip ikinci bir modelin olduğunu da hatırlatmamız gerekiyor.

720 x 1560 piksel çözünürlüğünde 6.39 inçlik IPS LCD ekrana sahip olan telefon, delikli ekran tasarımıyla dikkat çekiyor.

Ön tarafında 8MP’lik selfie kamerası yer alan modelin arka tarafında ise dikey olarak konumlandırılmış 48MP + 8MP + 2MP’lik 3lü kamera modülü yer alıyor.

Honor Play 3’ün en dikkat çekici yanı ise giriş seviyesindeki fiyatı. Honor orta segmentte yer alan yeni modeli için yalnızca 125 euro talep ediyor. İlk olarak Çin’de satışa sunulacak olan telefon 17 Eylül’de raflardaki yerini almış olacak. Cihazın global pazara ne zaman geleceği ise henüz netleşmiş değil.

Galaxy Fold için çıkış tarihi açıklandı