Huawei Nova 5T Avrupa’ya geliyor!

huawei nova 5t

Geçtiğimiz Mayıs ayında satışa sunulan Honor 20, Huawei nova 5T ismiyle Avrupa pazarında boy göstermeye hazırlanıyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Huawei, geçtiğimiz Mayıs ayında satışa sunduğu Honor 20’yi Huawei Nova 5T ismiyle Avrupa’da satışa sunmaya hazırlanıyor.

Bilindiği üzere Honor, Huawei’nin yan kuruluşlarından biri. Honor Avrupa’da Huawei kadar yaygın bir Pazar ağına sahip olmadığı için bazı modelleri, Huawei logosu ile farklı isimler eşliğinde satışa sunulabiliyor. Nitekim nova 5T de bu cihazlardan biri.

nova 5t

Honor 20 ülkemizde kısa süre önce zaten satışa sunulmuştu. Hali hazırda 4500 TL – 5000 TL bandında fiyatlardan satılan telefon üst segmente hitap eden yapısıyla dikkat çekiyor. Honor 20 hali hazırda ülkemizde satışta olduğu için nova 5T ülkemize gelmeyecektir. Zaten gelmesi de özel bir anlam ifade etmiyor. Çünkü az önce de belirttiğimiz üzere nova 5T, Honor 20 ile tamamen aynı özelliklere sahip. İki cihaz arasındaki tek fark, birisinin üzerinde Huawei, diğerinin üzerinde ise Honor yazıyor olması.

Oppo Reno2 kutu açılış videosu için tıklayın