Honor 9X Lite özellikleri ile karşımızda!

Honor 9X Lite

Huawei’nin alt markası Honor’un yakında tanıtacağı orta segment telefonu Honor 9X Lite bugün özellikleri ile karşımıza çıktı.

Huawei’nin alt markası olan Honor, orta segment telefonları ile büyük beğeni toplamıştı. Ülkemizde de faliyetlerine devam eden Honor’un 2020’de tanıtacağı ilk telefonu bugün özellikleri ile karşımıza çıktı. Honor 9X Lite olarak isimlendirilen bu model bakalım bizlere neler sunuyor?

Honor 9X Lite özellikleri ve fiyatı

Telefonda 6.5 inç büyüklüğünde FullView tasarımlı ekran yer alacak. Gücünü 2.2 GHz hızında çalışan Kirin 710 yonga setinden alacak olan telefonda 4 GB RAM bulunacak. 128 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan telefon 3.750 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek.

Galaxy Z Flip ile Motorola Razr düşme testinde kozlarını paylaştı! Hangisi daha sağlam?

Telefonun arka bölümünde 48 Megapiksel ana + 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılama sensörü bulunacak. Ön tarafta ise 16 Megapiksellik selfie kamerasına yer veriliyor.

Mali-G51 MP4 GPU grafik birimi ile akıcı bir oyun deneyimi sunacak olan telefon maalesef ki kutusundan EMUI 9 tabanlı Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çıkacak. 2020’nin ilk yarısında Android 101 alacak olan telefon yaklaşık olarak 200 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Honor 9X Lite

Türkiye’de de 1.500 TL – 2.000 TL bandında satılacağını düşündüğümüz bu orta segment modelin henüz ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor. Bakalım ilk etapta Hindistan’da satışa sunulacak olan bu model beklenen satış rakamlarına ulaşabilecek mi?