Huawei Honor 7 Merakla Bekleniyor

huawei honor 7 on siparis 2

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden Huawei’nin yeni amiral gemisi Honor 7, Haziran ayının sonunda resmi olarak duyurulmuş ve ön sipariş süreci başlamıştı. Huawei Honor 7 o kadar beğenildi ki, şimdiden milyonlarca ön sipariş alındı bile. Huawei Honor 7’nin teknik özellikleri ve ilk satış rakamları haberimizde.

huawei-honor-7-on-siparis

Huawei’nin phablet sınıfına biraz olsun yaklaşan 5.2 inç büyüklüğünde ekrana ve Full HD (1920×1080) çözünürlüğüne sahip yeni modeli Honor 7, sadece 1 haftada 9 milyon ön sipariş rakamına ulaştı. Sadece Çin’den alınan rakamlar, firma ve yeni model için umut vaad ediyor. Ülkemizde de satışı yapılan Huawei markasının modellerine yeni eklenen Honor 7, büyük ihtimalle Türkiye’de de satışa çıkacak.

Daha ön sipariş sürecinde 9 milyon kişi tarafından sipariş edilen Huawei Honor 7, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Çin’de 16 GB’lık modeli 322 Dolardan satışa çıkan ürünün 64 GB’lık modeli 400 Dolar seviyesinde satışa çıkacak. Avrupa’da da satışa çıkacak olan Huawei Honor 7, Amerika kıtasında satışa çıkmayacak.

Android Lollipop ve Huawei’nin Emotion 3.1 arayüzü ile kutusundan çıkan ürün, 64-bit mimariye sahip 8 çekirdekli HiSilicon Kirin 935 işlemciye sahip. 3 GB sistem belleği ile amiral gemilerinin sınıfında kendini gösterecek olan telefonda 20 MP arka, 8 MP ön kamera yer alıyor. 3100 mAh dahili bataryası ile de iddialı bir ürün olduğu söylenebilir.

Cep Telefonu ile Gebelik Testi Mümkün Olacak