Honor Pad V8 Pro piyasaya sürüldü

Honor Pad V8 Pro

Honor, teknik özellikleriyle iddialı olan yeni tableti Honor Pad V8 Pro’yu piyasaya sürdü. Tablet, 144 Hz yenileme hızına sahip ekranıyla dikkat çekiyor.

Çin’in önde gelen teknoloji şirketlerinden Huawei’nin alt markası olan Honor, dün bir etkinlik düzenleyerek yeni ürünlerini görücüye çıkardı. Honor 80 serisinin en yeni üyesi Honor 80 GT’yi bu etkinlikte resmi olarak tanıtan şirket, bununla da yetinmedi ve aynı etkinlikte yeni tabletini de görücüye çıkardı. Honor’un piyasadaki en güçlü tableti olacak Honor Pad V8 Pro, teknik özellikleriyle oldukça iddialı geliyor.

Honor Pad V8 Pro, 12.1 inçlik IPS LCD bir ekrana sahip. Bu LCD ekranın çözünürlüğü 2560 x 1600 piksel. 10 bit renk derinliği olan ekranın yenilenme hızı 144 Hz. Honor, bunun 144 Hz yenileme hızına sahip ilk tablet olduğuna dikkat çekiyor. Öte yandan tabletin IMAX uyumlu olması dikkat çekiyor. Tablet, IMAX Enchanced sertifikası ile geliyor. Daha önce sadece TV’lerde gördüğümüz bu özelliğin tabletlere de gelmeye başlaması dikkat çekiyor.

Honor Pad V8 Pro 2

Görüntü tarafında oldukça iddialı olan Honor Pad V8 Pro, ses tarafında da altta kalmıyor. Tablette sekiz güçlü hoparlör ve DTS:X surround ses özelliği bulunuyor.

Dimensity 8100 yonga setinden güç alan tabletin en düşük versiyonunda 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Bunun yanı sıra 8 GB RAM/256 GB depolama alanı ve 12 GB RAM/256 GB depolama alanına sahip iki seçenek daha kullanıcılara sunuluyor.

Tabletlerde genelde gördüğümüz gibi Honor’un Pad V8 Pro’su da kamera tarafında oldukça mütevazı özelliklere sahip. Tabletin arka tarafında 13 megapiksellik tek bir lens bulunuyor. Selfie kamerası ise 5 megapiksel.

Pad V8 Pro, 10.050 mAh’lık bir bataryadan güç alıyor. Tabletin şarj hızı ise 35 W. Son olarak yazılım tarafına geldiğimizde karşımıza Android 12 işletim sistemi ve Magic UI 7.0 çıkıyor.

Galaxy S23 Ultra ve Plus görselleri sızdırıldı