nubia’dan Yeni Oyun Tableti: Red Magic Gaming Pad Pro

Red Magic Gaming Pad Pro

ZTE’nin alt markası olan nubia, hem tasarımı hem de performansıyla dikkat çeken yeni oyun tableti Red Magic Gaming Pad Pro’yu resmen tanıttı.

ZTE’nin alt markası nubia, her yıl hem performansları hem de futuristik tasarımlarıyla dikkat çeken en üst segment telefonlar ve tabletler çıkarmaya devam ediyor. Şirket bu yıl da geleneği bozmadı ve 2024’ün şu ana kadarki en iddialı tabletlerinden birini piyasaya sürdü. Son günlerde çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme gelen Red Magic Gaming Pad Pro, resmi olarak tanıtıldı.

Sadece oyun meraklılarına değil, profesyonellere, öğrencilere ve teknoloji düşkünlerine de hitap etmesi umulan Red Magic Gaming Pad Pro, 699 dolar gibi kayda değer bir fiyat etiketine sahip. Ancak bu fiyatı haklı çıkaracak teknik özelliklerle geliyor.

nubia’nın yeni oyun tableti, 10.9 inçlik bir ekrana sahip. Bu ekranın çözünürlüğü 2.3K. Tabletin yonga seti Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version. Tablette bu yonga setine 16 GB LPDDR5 RAM ile 512 GB of UFS 4.0 depolama alanı eşlik ediyor. Depolama alanı, microSD hafıza kartı ile arttırılabiliyor. Tablet, 10100 mAh’lık etkileyici bir bataryaya sahip. Bu bataryanın şarj hızı ise 120 Hz.

Red Magic Gaming Pad Pro 2

Tabletin geçtiğimiz günlerde sokulduğu performans testinden aldığı puan, Gaming Pad Pro’nun bugüne kadar piyasaya sürülmüş en güçlü Android tabletlerden biri olacağını gösteriyor.

nubia’nın yeni oyun tableti kamerasıyla da oldukça iddialı ki bu normalde tabletlerde çok karşılaşmadığımız bir durum. Tabletin arka yüzünde dörtlü kamera bulunuyor. Bu dörtlü kameranın ana lensi 50 megapiksel. Tabletin selfie kamerası ise 20 megapiksel.

Ağustos Ayının “En İyi Akıllı Telefonlar” Sıralaması Yayınlandı