Huawei Honor V8 TENAA’da görüldü!

huawei honor v8 kucuk

Huawei Honor V8 modeli Çin’in regülasyon kurumlarından TENAA’da ortaya çıktı. Telefonun görselleri ve teknik detayları haberimizde.

Geçtiğimiz haftalarda çeşitli söylentiler ile gündeme gelen Huawei Honor V8 isimli yeni telefon, şimdi TENAA’da karşımıza çıktı. Telefonun TENAA’da görülmesi, birkaç ay içerisinde satışa çıkacağı anlamına geliyor.

Huawei Honor V8 özellikleri

Telefon üç farklı versiyon şeklinde göründü. Bu versiyonlar KNT-AL10, KNT-TL10 ve KNT-AL20 şeklinde. Versiyonlar arasında bazı farklar var. Şimdi bu farklara bakalım.

KNT-AL10 ve KNT-TL10 model numaralarına sahip cihazlarda 8 çekirdekli ve 2.3 GHz hıza sahip işlemci bulunuyor. 5.7 inç Full HD çözünürlükte ekran, 4 GB RAM, 32 GB depolama alanı ve 3400 mAh kapasiteli batarya görüntülenen teknik özellikler arasında.

Cihazların arkasında 12 MP çözünürlükte iki kamera bulunuyor, ön tarafta ise 8 MP çözünürlükte bir kamera dikkat çekiyor. 170 gram ağırlığındaki cihazlar 7.75 mm kalınlığa sahip. Telefonlar kutusundan Android 6.0 Marshmallow ile çıkacak.

Şimdi gelelim son versiyon olan KNT-AL20’ye. Bu versiyon performans noktasında daha iddialı, daha üst seviyede yer alıyor. İşlemci tarafında yine 8 çekirdek görüyoruz ancak hız 2.5 Ghz. 64 GB depolama alanı da önemli bir fark olarak dikkat çekiyor. Son fark ise QHD ekran çözünürlüğü.

Huawei Honor V8 modelinin 10 Mayıs tarihinde düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Cihazın fiyatı, çıkış tarihi ve ülkemizde satılıp satılmayacağı gibi detaylar henüz belli değil.

huawei-honor-v8-buyuk

Sony Xperia M Ultra geliyor!