Honor Magic 5 Lite tasarımı netleşti

Honor Magic 3 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran isimlerden biri olan Honor, bu yıla da iyi bir başlangıç yapabilmek için Magic 5 Lite modeline güveniyor.

Honor Magic 5 Lite tasarımı netleşti. Huawei’den ayrıldıktan sonra yoluna bir başına devam eden ve itiraf etmek gerekirse bu konuda sanılandan çok daha başarılı olan Çinli teknoloji şirketi Honor, şimdilerde Magic 5 Lite modeli üzerinde çalışıyor. Bugüne kadar pek çok sızıntı ile karşımıza çıkan bu telefon, nihai olarak görsel sızıntılarıyla da en önemli yönünü yani tasarımını da ortaya çıkarmış oldu.

1 4

Honor Magic 5 Lite’ın tasarımına baktığımız zaman, ön yüzeyinin ciddi bir kavisli ekrana ev sahipliği yaptığını ve delik kamera tasarımına sahip olduğunu görüyoruz. Bununla birlikte telefonun arka yüzeyinde dairesel konumlandırılmış 3’lü bir kamera tasarımı bulunuyor.

2 1

Honor Magic 5 Lite tasarımı netleşti

Sızdırılan teknik özelliklere baktığımız zamansa, ekranın 6,67 inç büyüklüğünde 120Hz yenileme hızında Full HD+ çözünürlükte olduğunu görüyoruz. Gücünü Snapdragon 695 yonga setinden alacak olan Honor Magic 5 Lite bu işlemci kümesini ise 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanıyla destekleyecek. Telefonun arka yüzeyindeki dairesel kamera kurulumu 64MP + 5MP + 2MP’den oluşurken ön yüzeydeki kamera ise 16MP’lik çözünürlük sunacak.

Honor Magic 3 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor

Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alması beklenen telefonun hızlı şarj teknolojisi konusunda nasıl bir performans sergileyeceği şimdilik bilinmese de cihazın kutudan Android 12 işletim sistemiyle çıkacağını ancak resmi tanıtım tarihi hakkında henüz net bir tarihin olmadığını belirtelim.

Hyundai Avrupa’da rekor pazar payına ulaştı