Honor, katlanabilir telefonu için bilgiler gelmeye devam ediyor

h77

Katlanabilir akıllı telefon kategorisine yeni telefonlar eklenmeye devam ederken, son olarak Honor katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Honor katlanabilir akıllı telefon sektörüne yeni bir cihaz eklemeye hazırlanıyor. Özellikle Samsung ve Huawei olmak üzere bu kategoride hayli ilerlerken sıra kendilerine gelmiş gibi gözüküyor. Şirket bir süredir kendi katlanabilir telefonu Magic Vs’i geliştiriyor. Honor CEO’su Zhao Ming’e göre bu telefon, rakiplerine kıyasla pek çok ilki barındıracak ve sıradan bir akıllı telefondan daha iyi bir deneyim sunacak.

Zhao Ming’in Weibo gönderisi Magic Vs., birkaç endüstri rekoruna meydan okuyacak. Resmi poster, sıfır vitesli menteşe teknolojisini kullandığını ve “şanzımanın vites gerektirmediğini ve açma ve kapama hissini daha ipeksi hale getirdiğini” gösteriyor. Cihaz ayrıca Honor Health Display gibi modern teknolojileri de destekleyecek.

Honor

Cihazın genel tasarımı, dikey olarak düzenlenmiş üç arka kamera ve bir destek kalemi ile önceki nesle benzer. Kalan tüm özellikler 23 Kasım açıklanacak.

Gelen raporlara göre Honor Magic Vs, Qualcomm Snapdragon 8+ işlemci, dahili 2030mAh+2870mAh çift hücre kombinasyonu ve 66W hızlı şarjı destekliyor. Blog yazarı, yeni makinenin “yeni bir menteşe çözümünü yükselttiğini ve gövde yapısının da optimize edildiğini ve daha ince ve hafif bir his elde etmek için küçültüldüğünü” açıkladı.

Şirketin 23 Kasım’da tanıtacağı tek telefon Magic Vs olmayacak. 80 serisinin de bu tarihte çıkış yapacağı resmen doğrulandı. Raporlar,  80 serisinin üç cihazdan oluşacağını ortaya koydu. Ancak katlanabilir model defilenin yıldızı olacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3 yeni yazılım güncellemesini aldı