Honor Hunter geliyor! Oyunculara özel laptop!

Honor MagicBook 15

Honor da sonunda oyun bilgisayarı sektörüne adım atıyor. İşte Honor Hunter ile ilgili tüm detaylar.

Genel itibariyle ürettiği akıllı telefonlarla tanınan Honor yakında oyuncu bilgisayarı da üretmeye başlayacak.

Bilindiği üzere Honor, Huawei’nin yan kuruluşlarından birisi. Fakat genel itibariyle pek çok sektörde ürün geliştiren bir firma. Yani bugün baktığımızda Honor’un akıllı saatlerden, iş bilgisayarlarına kadar pek çok ürün geliştirdiğini görebiliriz.

Gerçi bu ürünlerin pek çoğu Huawei’nin ürettiği cihazlarla aynı oluyor. Lakin bu da başka bir konu diyebiliriz.

Honor Hunter için geri sayım başladı

Şimdiye kadar bilgisayar tarafında iş odaklı ürünler geliştiren Honor çıtayı bir tık daha yukarıya taşımaya hazırlanıyor. Honor artık oyun bilgisayarı da üretecek.

Geçtiğimiz gün Honor’un ilk oyuncu bilgisayarı olan Hunter’a dair bir görsel paylaşıldı. Dilerseniz bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

honor hunter

Honor Hunter’ın tasarım açısından mavi hatların ağırlıkta olduğu bir model olduğu söylenebilir. Dahası tasarım tarafında öyle asi çizgiler de yok. Yani dıştan bakıldığında oyuncu bilgisayarı olduğu pek de anlaşılmıyor. Elbette cihaz hakkındaki tüm detaylar 16 Eylül’de gerçekleşecek olan etkinlikte açıklanacak.

Bu arada önemli bir dip not. Muhtemelen Honor bu ürününü Türkiye’de satışa sunmayacaktır. Zira Honor’un bilgisayarları genelde Türkiye pazarında rağbet görmüyor. Elbete yine de bekleyip göreceğiz. Çünkü Honor ara sıra ufak sürprizler yapabiliyor.

Huawei Watch GT2 Pro geliyor