HUAWEI Watch GT2 Pro geliyor! Apple Watch’un tahtı sallanıyor!

HUAWEI Watch GT2 Pro

Huawei’nin Apple Watch rakibi yeni akıllı saati HUAWEI Watch GT2 Pro çok yakında tanıtılacak. İşte akıllı saatin sızdırılan özellikleri.

HUAWEI’nin önümüzdeki haftalarda HUAWEI Watch GT2 Pro adında yeni bir akıllı saat piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu modelde OLED ekran, kablosuz şarj, Bluetooth 5.1, GPS desteği, 5 ATM su geçirmezlik ve daha fazlası yer alacak. Ayrıca bu modelde 46 mm paslanmaz çelik malzeme kullanılacak.

Saat, paslanmaz çelik kasa ve plastik veya deri bilekliklerin içinde yer alan 454 x 454 piksel çözünürlüğe sahip 1,39 inç büyüklüğünde dairesel dokunmatik OLED ekrana sahip olacak. Saatin içinde 32 MB RAM, 4 GB dahili depolama ve jiroskoplar, ivmeölçerler gibi tipik sensörler yer alacak.

TomTom Huawei AppGallery’e geldi!

GPS desteği, 50 metreye kadar su geçirmezlik özelliği ve 4 GB dahili depolama alanı, kullanıcıların doğrudan saatten müzik depolamasına ve çalmasına olanak tanıyacak.

Koşu, yüzme, bisiklete binme, yürüyüş, golf oynama, kayak, fitness, jimnastik, tenis gibi çeşitli spor modlarının yanı sıra adımlar, kalp atış hızı, uyku kalitesi gibi diğer ölçümleri de izleyebilecek.

HUAWEI Watch GT2 Pro

Pil kapasitesi ile ilgili olarak Watch GT2 Pro, tek bir şarjla 14 güne kadar dayanması beklenen 455 mAh ile gelecek. HUAWEI saatler için benzersiz bir özellik, bu saatin kablosuz olarak şarj olabilmesidir. HUAWEI Watch GT2 Pro’nun önümüzdeki haftalarda Avrupa ülkelerinde 280 euro fiyatla piyasaya sürülmesi bekleniyor.


Yorumlar kapatıldı.