2000 TL altı en iyi akıllı telefonlar 2019 Temmuz

akıllı telefon satışları

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon sektöründeki rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Peki model yelpazesinin genişlemesi fiyatları nasıl etkiliyor? İşte Temmuz ayında 2000 TL altına alınabilecek en iyi akıllı telefonlar.

Son dönemde akıllı telefon fiyatlarında öyle beklenildiği üzere uçuk zamlar yaşanmadı. Malum kısa süre önce hükümetin aldığı kararla birlikte telefonlardan alınan ÖTV yüzde 25’ten yüzde 40 ve 50 seviyelerine yükseltilmişti.

Dolayısıyla bu düzenlemenin ardından telefon fiyatlarının belli bir düzeyde artması bekleniyordu. Fakat hali hazırda fiyatların zaten olması gerekenden yüksek oluşu, yapılan bu düzenleme ile gelecek olan zammın da önüne geçti.

Şu aralar dolar ve euro‘nun da belli bir seviyenin altına düşmüş olması, telefonlara gelecek zamların önüne geçiyor.

AnTuTu’ya göre en güçlü telefonlar

Temmuz ayında akıllı telefon fiyatlarına baktığımızda, etiketlerin bir önceki aya oranla biraz daha aşağıya düştüğünü görüyoruz. Elbette öyle muazzam bir düşüş söz konusu değil. Fakat yine de iyi bir araştırma ile 2000 TL altına hayli kaliteli telefonlar satın alabilirsiniz.

2000 TL altı en iyi akıllı telefonlar listemize geçmeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım. Listede telefonlar genel itibari ile internetteki en uygun fiyatlar baz alınarak yazılmıştı. Yani listede 1800 TL olan bir telefon AVM içerisindeki elektronik marketlerde 2500TL‘ye satılıyor olabilir. Bizler genel olarak internet fiyatlarını baz alıyoruz.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2000 TL altı en iyi akıllı telefonlar listemiz ile başbaşa bırakalım.

2000 TL altı akıllı telefon tavsiyesi

Xiaomi Redmi Note 7

redmi note 7

Yonga Seti: Snapdragon 660
RAM: 4GB
Dahili Depolama: 64GB
Ekran: 1080 x 2340 px 6.3 inç
Kamera: 48MP + 5MP / 13MP
Batarya: 4000 mAh
Ortalama Fiyatı: 1850 TL