Honor 90 serisi bu defa da görsel sızıntılarla gündemde

Honor 80 GT 2

Honor’un yeni amiral gemisi serisi Honor 90 şimdi de yeni görsel sızıntılarıyla adından bahsettiriyor.

Honor 90 serisi bu defa da görsel sızıntılarla gündemde. Honor’un yeni akıllı telefon serisi Honor 90, Honor 90 ve 90 Pro modellerinden oluşacak şekilde piyasaya sürülme hazırlığı içerisinde. Blog yazarı “Yang Pat”e göre, serinin tanıtım materyalleri 19 Mayıs’ta paylaşılacak. Cihazların satışa çıkış tarihi ise 29 Mayıs olarak belirlendi ve 7 Haziran’da resmi olarak piyasada yerlerini alacaklar.

Honor 90 ve 90 Pro, Çin Endüstri ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı (MIIT) ve Çin’in 3C sertifikasyon sürecini başarıyla tamamladı. Bu süreçte, REA-AN00 (Honor 90) ve REP-AN00 (Honor 90 Pro) model numaralarıyla sertifikalarını alan cihazlar, bazı önemli özelliklerini de açığa çıkardı.

Honor X10 Max

3C sertifikasyon bilgilerine dayanarak, Honor 90 Pro’nun 100W hızlı şarj özelliğiyle donatılacağı, Honor 90 modelinin ise 66W hızlı şarj kabiliyetine sahip olacağı belirtildi. Ek olarak, her iki cihazın da geriye dönük şarj uyumluluğuna sahip olduğu bilgisi paylaşıldı, bu da cihazların çok yönlülük ve kullanım kolaylığı sağlayacağına işaret ediyor.

Honor 30 Lite

Honor 90 serisi bu defa da görsel sızıntılarla gündemde

Daha önceki sızıntılar, Honor 90 serisinin oldukça etkileyici özelliklere sahip olacağını gösteriyor. Her iki modelin de yüksek yenileme hızına sahip 1.5K+ kavisli bir ekrana ve en son 5G destekli Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip olacağı tahmin ediliyor. Bu özelliklerin, cihazlara

mükemmel bir performans katacağı düşünülüyor. Ayrıca, cihazların merkeze hizalanmış kesikli tasarımlı selfie kamerasına sahip olacağı belirtiliyor.

Görüntüleme özellikleri kısmında ise, Honor 90 serisi, 16’ya 1 piksel birleştirme teknolojisine sahip 200 megapiksel Samsung S5KHP3 ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı lens ve derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olacak.

honor

Önceki Honor 80 serisine gelen eleştiriler ışığında, Honor 90 serisinde birkaç önemli geliştirme yapıldı. Gelecek modeller çift hoparlör ve OIS optik görüntü sabitleme özelliklerine sahip olacak. Bu da Honor’un detaylara verdiği önemin arttığını gösteriyor. Honor 90 serisi bu defa da görsel sızıntılarla gündemde.

Hızlı ve Öfkeli 10’dan son bir fragman daha yayınlandı