iPhone 15 Plus söylentileri ortalığı karıştırdı

iphone 15

Apple’ın bir sonraki amiral gemisi serisi olması beklenen iPhone 15 modelleri hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

iPhone 15 Plus söylentileri ortalığı karıştırdı. Apple’ın iPhone 15 serisi için lansman tarihi hala aylar ötesinde olsa da, yaklaşan telefonlar hakkında çeşitli söylentiler ve raporlar gün yüzüne çıkıyor. Şimdilik, en yeni söylentiler iPhone 15 ve iPhone 15 Plus‘ın ilginç özelliklerini bizlere sunuyor.

Apple, iPhone, iPad ve Mac için ilk güvenlik güncellemelerini yayınladı

Yeni bir rapor, iPhone 15 serisinin daha uygun fiyatlı modelleri olan iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ın, geliştirilmiş birincil arka kameralarla geleceğini belirtiyor. Bu giriş seviye model, 48 megapiksel bir sensöre sahip olacak birincil arka kamera sunacak. Analist Jeff Pu’ya göre, bu iki telefon, geçen yılın iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinde görülen 48 megapiksel sensöre sahip olacak.

Apple iPhone 15

iPhone 15 Plus söylentileri ortalığı karıştırdı

Bu yeni sensör, yeni nesil Pro olmayan iPhone modellerinin 48 megapiksel ProRAW fotoğraflar çekmesine imkan tanıyacak. Yani, kullanıcılar daha fazla ayrıntı içeren görüntüler yakalayabilecekler, bu da daha sonra görüntüler üzerinde düzenlemeler yapmak isteyenler için mükemmel bir özellik olacak. Bu özellik, iPhone 14 Pro modellerinde kameralar için büyük bir yükseltme olarak geldi ve geniş çapta kabul gördü.

iPhone fiyatlarında artış

Pu daha önce, iPhone 15 Pro modellerinin tasarım zorlukları nedeniyle katı hal düğmeleri olmayacağını belirtmişti. Ancak, bu yüksek seviye modellerin yine de titanyum çerçeve, yükseltilmiş bir A17 Bionic yonga seti ve 8GB RAM ile gelmesi bekleniyor. Son olarak, bu cihazların bir USB Type-C portuna sahip olmaları tahmin ediliyor. iPhone 15 Plus söylentileri ortalığı karıştırdı.

Huawei MatePad Air fotoğrafları ve özellikleri ortaya çıktı