Honor 9 tasarımı ile etkileyecek

honor

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor, şu aralar yeni modeli ile hayli meşgul. İşte Honor 9 hakkındaki son detaylar.

Huawei’nin global pazardaki önemli isimlerinden biri olan Honor, şu aralar yeni modeline yoğunlaşmış durumda. Honor 9 ile ilgili yaklaşık 2 aydır bir çok sızıntı ve haber ile karşılaştık. Genel olarak telefon hakkında çıkan dedikodular, cihazın selefi ile benzer özelliklere sahip olacağı yönündeydi.

Honor 8 ile hemen hemen aynı teknik donanıma sahip olan Honor 9, RAM ve dahili depolama alanında ufak farklılıklar içeriyor olabilir. Elbette bu da henüz kesinlik kazanmış değil. Şu an için netleşen tek şey, Honor 9’un tasarım anlamında ufak farklılıklarının olacağı.

Çin’in en büyük sosyal medya organında ortaya çıkan yeni görseller de bu durumu kanıtlar nitelikte. Zira sızdırılan yeni bir fotoğrafa göre, Honor 9’un dış çerçevesi metal bir tasarıma sahip olacak. Bu da telefonun selefine oranla çok daha dayanıklı bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor.

honor 9

Honor 9’un tasarımıyla ilgili daha önce ortaya atılan iddialarda telefonun 3.5mm’lik kulaklık girişinin bulunmadığı aynı güncel amiral gemisi modelleri gibi USB Type-C girişi kulaklığın kullanılabileceği belirtilmişti. Elbette bu iddialar da henüz netlik kazanmış değil.

Honor’un yeni modelini önümüzdeki günlerde satışa sunması bekleniyor. Telefon henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da 12 Haziran’da Çin’de raflardaki yerini alacağı iddia edilmekte. Bekleyip göreceğiz.