Honor 9 Lite tüm detaylarıyla ortaya çıktı

honor 9 lite

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor şu aralar orta segmentteki yeni modelini satışa sunmak için hazırlanıyor. 26 Aralık’ta Çin’de satışa sunulacak olan Honor 9 Lite modelinin özellikleri de tüm hatlarıyla ortaya çıktı.

Honor 9 Lite 2 farklı versiyonda gelecek

Orta segmentin iddialı cihazlarından biri olması beklenen Honor 9 Lite, gücünü Kirin 659 yonga setinden alacak. Sistemini 3GB RAM ile destekleyecek olan cihazın dahili depolama alanı ise 32GB olacak. Honor, dileyen müşterileri için 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip 2. bir model daha satışa sunacak.

3000mAh gücünde ortalama bir bataryadan beslenecek olan Honor 9 Lite kutudan ilk çıktığında ise Android 8 Oreo ile çalışacak.

Son dönemin modasına ayak uydurmakta zorlanmayan Honor, yeni orta segment modelini de 18:9 ekran en boy oranına sahip HD+ çözünürlüğe sahip 5.65 inçlik ekranla donatacak.

Telefonun arka kısmında 13MP + 2MP’lik çift kamera modülü yer alacak. Ayrıca bu kameraların hemen alt kısmında da parmak izi okuyucu yer alacak.

İlk etapta Çin’de satışa sunulacak olan Honor 9Lite önümüzdeki sene ise Avrupa ve diğer bölgelerde raflardaki yerini alacak. Telefonun Çin’deki satış fiyatının 180 dolar ile 275 dolar olacağı belirtiliyor. Yani 3GB RAM’li versiyon 180, 4GB RAM’li versiyon ise 275 dolardan satılacak.

Çin malı Galaxy S9 satışa sunuluyor