Honor 80 Pro Plus özellikleri sızmaya devam ediyor

Honor rakip tanımıyor

Çinli teknoloji şirketi Honor, akıllı telefon dünyasında esip gürlemeye devam ediyor. İşte markanın en yeni akıllı telefonu olması beklenen Honor 80 Pro+’ın muhtemel özellikleri.

Honor 80 Pro Plus özellikleri sızmaya devam ediyor . Çinli teknoloji şirketi Honor çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Akıllı telefonun önemli isimlerinden biri olan eski Huawei şirketi, şimdilerde bağımsızlığının tadını çıkarıyor ve bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji ile yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışıyor. Henüz Honor X40 GT modelini satışa sunmasının üzerinden sayılı gün geçen Çinli şirket, daha şimdiden Honor 70 serisinin halefi üzerinde çalışmaya başladı.

honor

Yeni amiral gemisi serisi olması beklenen Honor 80’in en güçlü modeli Honor 80 Pro+’dan gelen ilk bilgilere göre, bu telefon karşımıza kavisli 1,5K ekran ile gelecek. Gücünü Qualcomm’un en güçlü yonga seti olan Snapdragon 8+ Gen 1’den alacak olan telefonda en az 12GB RAM’in bulunması bekleniyor.

honor magic 4 serisi

Honor 80 Pro Plus özellikleri sızmaya devam ediyor

Telefonun arka yüzeyine baktığımız zaman ana kamerasının 200MP’lik Samsung sensöründen oluşacağını söyleyebiliriz. Bununla birlikte yardımcı sensörler hakkında şimdilik detaylı bir bilgi bulunmuyor. Öte yandan telefonun 100W hızlı şarj teknolojisine sahip olacağı ve bu sayede %100 doluluk oranı için 30 dakika gibi etkileyici bir süreyi hedefleyeceği de ortaya atılan iddialar arasında.

honor1

Bununla birlikte telefonun selefi Honor 70 Pro+’ın gücünü Dimensity 9000 yonga setinden aldığı düşünülecek olursa, yeni modelin neden rotasını Dimensity’den Snapdragon’a çevirdiği de merak uyandırıcı bir başka ayrıntı olacaktır.

Kripto para madencileri baskı altında