Honor 7A özellikleri netleşiyor!

honor 7a

Orta segmentteki model yelpazesini genişletmek isteyen Huawei, bu alanda önemli adımlar atıyor. Çinli üretici kendi ürün portföyünü genişletirken, yan kuruluşu olan Honor’u da ihmal etmiyor. Bilindiği üzere kısa süre önce Honor’un Türkiye’de de resmi bir şekilde bulunacağı açıklanmıştı. Hatta Honor Türkiye lansmanının da 3 Nisan’da gerçekleşeceği belirtilmişti. Bu lansmandan hemen 1 gün önce, Honor’un orta segmentteki yeni modeli Honor 7A tanıtılacak. Peki orta segmentteki yeni model Türkiye’de de satışa sunulacak mı?

Honor 7A özellikleri ile dikkat çekiyor

Honor’un genel anlamda orta segmentteki cihazları ile popüler olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Şimdiye kadar ağırlıklı olarak Asya ülkelerinde hizmet veren Çinli şirket, genişleme politikası kapsamında Türkiye’ye de öncelik verdi.

Pazar ağını genişletmeye devam eden Honor, aynı şekilde model sayısını da arttırıyor. Bu modellerden sonuncusu ise Honor 7A.

Bir süredir söylenti halinde olan Honor 7A için, etkinlik davetiyeleri dağıtılmaya başlandı. Bu davetiyeler sayesinde telefonun özelliklerine dair bazı detaylar da su yüzüne çıkmış oldu. Bahse konu davetiye görseline aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2018 03 28 09.44.09

Honor’un 7A davetiyesinden bazı detaylar öne çıkarılmış. Bunlardan birisi çift kamera özelliği. Fakat bu çift kameranın önde mi yoksa arkada mı olduğunu söylemek doğru olmaz.

İkinci bir detay ise yüz tanıma özelliği. Geçtiğimiz günlerde Honor 7A’ya ait olduğu iddia edilen bir görselde parmak izi okuyucusunun olmaması dikkat çekmişti. Görünen o ki Honor parmak izi okuyucusu yerine yüz tanıma özelliğini tercih edecek. Çin’de 192 euro’dan satışa sunulması beklenen telefonun hangi bölgelerde satışa sunulacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Honor Türkiye lansman tarihi belli oldu