OnePlus 6 her açıdan farklı olacak

oneplus6

Benimsediği agresif fiyat politikası sayesinde kısa süre içerisinde önemli bir müşteri kitlesine erişmeyi başaran OnePlus, şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. OnePlus’ın uçtan uca ekran tasarımı ile satışa sunacağı ilk model olan OnePlus 6’nın Haziran ayının sonlarına doğru satışa sunulması bekleniyor. Şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre konuşacak olursak, OnePlus 6 şirketin ürettiği en farklı telefon olacak.

OnePlus 6 standartları ortadan kaldıracak

Genel olarak OnePlus’ın klasik bir tasarım çizgisinin olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Keza şimdiye kadar satışa sunulan OnePlus modellerine baktığımızda da belli başlı noktaların pek fazla değişmediğini görebiliriz.

Fakat bu durum OnePlus 6 ile birlikte tarihe karışacak gibi görünüyor. Uçtan uca ekranı ile iPhone X tarzında bir tasarım çizgisine sahip olması beklenen cihazın sırt tarafı ise hafif şekilde bombeli olacak.

Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Evan Blass tarafından sızdırılan görsele göre, renk seçenekleri arasında griye çalan farklı bir ton da bulunacak. Elbette bu henüz OnePlus tarafından doğrulanmış değil. Cihaz için sızdırılan son görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

oneplus 6 2

Aslında bu görsel bizlere telefon hakkında fazla bir bilgi vermiyor. Fakat en azından OnePlus 6’da da 3.5mm kulaklık girişinin desteklenmeye devam ettiğini görüyoruz.

Gücünü SD 845 yonga setinden alacak olan model, sistemini 6GB RAM ile destekleyecek. Arka tarafında dikey olarak konumlandırılmış olan 20MP + 16MP’lik çift ana kamera ile gelecek olan telefonun çıkış tarihi ise henüz netlik kazanmış değil.

Apple’dan uygun fiyatlı 9.7 inçlik iPad 2018 geliyor